26 iunie, 2013

Nu pierdeti firul credintei...

    Un gand ,intr-o zi destul de tarzie, imi trece prin minte si fuge la lucru important pentru un crestin...
   Cand Dumnezeu ne trezeste inima, sufletul si ochii pentru a ne vedea greselile si a intelege rostul nostru si scopul aceste vieti pamantene, El ne umple de daruri... Un dar important pentru noi este darul rugaciunii, care daca nu-l "adapam" in fiecare zi ,daca nu continuam zi de zi sirul rugaciunii neincetate , vom ajunge cu timpul sa ne pierdem acest dar...care pentru un om ce nu le-a avut si le-a primit, stiind cum a fost si cum este in prezent, va simti treptat cum se indeparteaza de Dumnezeu, cum pierde acei pasi ce ne tin langa El. Dobandind aceste doruri este bine sa avem grija sa le si pastram,pentru ca diavolul umbla zi de zi pentru a ne indeparta de dreapta credinta, prin pacate, ganduri rele, ganduri ascunse, ispite pe care doar rugandu-ne ne vom da seama si ne vom lumina ca sa le tinem piept...
    Invatatura si indemnul meu din aceasta seara tarzie este sa ne pastram credinta ce ne-a fost daruita , incercand sa sporim zi de zi. Profitati de darul rugaciunii pentru ca nu toata lumea il are ! 
   Ma rog lui Dumnezeu pentru toata lumea, pentru ca mila Lui sa ne imbratiseze pe toti, iar intr-o buna zi sa ne intalnim cu toti fratii spre a sluji lui Dumnezeu.
      Sa aveti o noapte binecuvantata!

Un comentariu: