01 decembrie, 2012

Cateva sfaturi despre desfranare :

  Pentru ca primejdia degenararii, stingerii si disparitiei neamului romanesc sa nu patrunda prea adanc, sa poate fi stavilita si transformata in izvor de regenerare biologica si morala, ar fi nevoie macar de 3 conditii:
1. Reintoarcerea intregii natiuni la dreapta credinta, sincera, vie si puternica in Dumnezeu si in Biserica Sa.
2. Hranirea cumpatata a copiilor cu alimente simple si naturale.
3. Pastrarea puritatii fecioriei pana la varsta deplinei maturitati, cand se poate intemeia o familie crestina.

   Multi tineri afirma ca rezultatele cele mai fericite in stapanirea si controlul pornirilor sexualese pot obtine din imbinarea rugaciunii cu metaniile mari, prin care intelegem aplecarea corpului pana la atingerea dusumelei cu fruntea si ridicarea inapoi in pozitie verticala.
   Asadar,tineri, nu va distrugeti tineretea cu lucruri murdare, ganditi-va la sanatatea voastra, care daca incepe rar va sfarsii rau, iar daca va incepe bine va sfarsii bine. Rugati-va chiar daca ati desfranat, Dumnezeu va va ajuta sa rupeti legaturile necurate ale desfranarii...cereti ajutor! Domnul sa va ajute si sa va binecuvinteze!
 Ep. catre Corinteni : 9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu