13 noiembrie, 2012

Sa ne supunem stapanirilor...

   Din Epistola catre Romani, capitolul 13, ne invata sa ne supunem stapanirilor. Adica sa nu fim datori nimanui, mai ales in vremurile noastre cand lumea e atat de saraca, cand banii pentru multi sunt cea mai mare problea...sa ne supunem acestor stapaniri deoarece ele de Dumnezeu sunt randuite si nu trebuie sa ne impotrivim. Daca Dumnezeu a randuit sa se intample acestea, atunci ot El ne va ajuta sa trecem peste aceste probleme,deoarece El ajuta mereu si nu-si lasa copiii de rusine niciodata, sa fiti siguri de aceste lucruri si sa credeti. In capitopul 13, versetul 7 si 8 ne spune:  -" Daţi deci tuturor cele ce sunteţi datori: celui cu darea, darea; celui cu vama, vamă; celui cu teama, teamă; celui cu cinstea, cinste.
8. Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul; că cel care iubeşte pe aproapele a împlinit legea..".
Important este ca noi sa pazim si sa respectam poruncile Lui, sa ne iubim aproapele si sa nadajduim in El. Sunt vremuri grele, sunt oameni rai, dar daca ne rupem de lumea acesta si ne gandim ca acolo Sus este un Dumnezeu care ne asteapta si care ne vegheaza in fiecare zi si ne ajuta...atunci sa credem cu tot sufletul in cuvintele ce ni le-a spus si pe care Biblia ne invata. Doamne Ajuta sa putem sa ne intoarcem la Tine! Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu