28 august, 2012

O viata noua...cu Dumnezeu :

     Nu este mai mare bucurie pentru Dumnezeu ca atunci cand se intoarce la El un pacatos. Este mare bucurie in ceruri. Dumnezeu alearga catre noi, ne indruma, ne da semne, ne incearca...iar noi nu trebuie decat sa credem si sa plinim poruncile pe care ni le-a dat.
    Cand esti cu Dumnezeu, cand mergi pe drumul cel bun, pe drumul pe care Il simti pe El...totul este linistit, frumos, simplu si totodata senin. 
   Simti ca Dumnezeu este cu tine, te apara in fiecare zi, prin linistea care te inconjoara atat sufleteste cat si zi de zi. Nu poti sa nu simti toate lucrurile acestea daca esti pe drumul cel bun. Dumnezeu te indruma si iti deschide ochii...ca tu sa vezi si sa sti ca, atat timp cat crezi cu adevarat, esti "salvat"...esti ca un copilas care sti ca parintele tau are grija de tine si nu ti se poate intampla nimic... O sa vedeti cum apropiindu-va de Dumnezeu,viata se schimba in bine, zi dupa zi veti simtii asta.
    Credeti si nu lasati sa treaca nicio zi fara sa va rugati si sa-i multumiti lui Dumnezeu...caci fara El nimic nu are rost, nimic din ceea ce faci, chiar daca crezi ca e bine, n-o sa-ti fie de folos ...decat daca e spre voia Lui. 
    Doamne iti multumim pentru fiecare zi in care esti cu noi, si pentru multimea milelor Tale...Ajuta-ne sa plinim voia Ta si sa ne ierti pe noi pacatosii in numele lui Iisus Hristos. Amin!

 “Cauta-L pretutindeni pe Cel ce este pretutindeni.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu